مرغداری

پاکسازی و ضدعفونی سالن مرغداری از ویروس آنفولانزا

ویروس آنفولانزا نسبت به اغلب مواد پاک کننده و عوامل ضدعفونی حساس است.همچنین این ویروس به سهولت در اثر حرارت و خشکی غیر فعال می شود .

قابل ذکر است که ویروس بیماری بخوبی توسط مواد آلی (مدفوع، خون،ترشحات، خوراک ،پر و…)محافظت می شود و می توان پس از ۱۰۵ روز ویروس را از کود مرغی جدا کرد .توجه نمایید که خارج نمودن کامل مواد آلی قسمت اصلی یک ضدعفونی موثر است . سالن های آلوده می باید برای چند روز حرارت داده شوند تا ویروس ها غیرفعال شوند.مواد آلی باید از سالن ها خارج و سپس پاکسازی کامل و ضدعفونی تمام سطوح انجام پذیرد.بستر و کود آلوده از عوامل عمده مشکل ساز هستند و به منظور اطمینان از عدم گسترش آلودگی باید این مواد را به کمپوست تبدیل و یا دفع کامل معدوم نمود.

 

منبع : وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10531
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.