بلدرچین

پرورش بلدرچین گوشتی

بلدرچین از پرندگان بسیار مقاوم است که در مقایسه با مرغ و دیگر پرندگان بسیارمرگ و میر پائینی دارد و بزرگ کردن یک جوجه یک روزه ی بلدرچین بسیار راحت تر از جوجه مرغ است.

با توجه به اینگه حجم بسیار کوچکی دارد فضای بزرگی به مانند مرغ برای پروار شدن احتیاج ندارد. به عنوان مثال در  ۱۰ روز اول که جوجه باید مراقبت ویژه داشته باشد حدودا ۳۰۰۰ جوجه در یک اتاق ۳*۴ جا می گیرد و بعد از آن می توان در قفسهای چند طبقه آنها را نگه داشت البته قفسهایی  که برای تخمگذار ظرفیت ۱۰۰ بلدرچین دارد برای گوشتی تا ظرفیت ۲۰۰ بلدرچین را نیز خواهد داشت بلدرچین گوشتی بهتر است متراکم  باشد تا فعالیت زیادی نداشته باشد و گوشت بهتری بیاورد.
از مزایای مهم پرورش گوشتی بلدرچین این است که در زمان۳۵ الی ۴۵ روزگی سر بریده می شود یعنی نقطه سر به سر بازگشت سرمایه شما حدودا ۴۰ روزگی می باشد.
تفاوت این زمان در سلیقه شماست که می خواهید بلدرچین ریز یا درشت به بازار عرضه کنید. بلدرچین ۴۵ روزه مشتری پسند تر و گرانتر است اما بلدرچین ۳۵ روزه صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

گوشت بلدرچین نسبت به تخم آن از بازار فروش بسیار بهتری برخوردار است در صورتیکه سود آن از فروش تخم بلدرچین کمتر است.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10951
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.