arton11481

پرکندن مرغ پس از کشتار

پرکندن مرغ باید بلافاصله پس از سر بریدن انجام گیردهرچه این فاصله کمتر باشد پرها به سهولت بیشتری کنده می شود.پرکندن ممکن است به طریقه خشک و یا مرطوب انجام گیرد.در مزارع بزرگ و کشتارگاه های معمولی پرکندن به طریقه خشک انجام می شود به این ترتیب که بلافاصله بعد از کشتار که بدن گرم است لاشه را در برابر ماشین پرکنی قرار می دهندو یا پرها را به سرعت با دست می کنند.

در طریقه مرطوب،معمولا بعد از سر بریدن  لاشه مرغ را مدت کمی در آب غوطه ور می کنند و سپس پرها را که نرم شده اند به راحتی با دست یا ماشین می کنند.حرارت آب معمولا باید در حدود ۱۹۰-۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲-۸۸ درجه سانتیگراد باشد.

مدت قرار دادن لاشه در آب متغیر است.اگر مدت  زیادی در آب بماند پوست منظره پخته و بدرنگی به خود می گیرد.به طور معمول باید مدت را طوری قرار داد تا پرها به خوبی کنده شوند.

در روش دیگر مرغ را در آب ۱۲۸-۱۲۲ درجه فارنهایت یا ۵۰-۵۴ درجه سانتیگراد باشد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4626
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.