فرآورده های دامی

پنیر با شیر گاومیش

در هندوستان بسیاری از انواع پنیرهای ساده و نرم حاصل از شیر گاومیش وجود دارد که به روش انعقاد اسیدی مستقیم و بدون افزودن نمک تولید شده اند. این پنیرها باید بصورت تازه در طی  حداکثر تا سه روز پس از تولید مصرف شوند. 

هیچگونه شیوه قدیمی و سنتی برای ساخت پنیر در هندوستان وجود ندارد بلکه پنیرهای تولیدی یا در سیستم صنعتی و یا از طریق شیوه های جدید و در حال تکامل تولید شده اند. بنابراین٬ به همین علت می توان گفت مصرف پنیر در هندوستان سابقه آنچنان قدیمی و طولانی ندارد. در فیلیپین٬ فدراسیون تعاونی های گاومیش داران شیری تاسیس شده است. تعاونی های تحت پوشش این فدراسیون٬ شیرهای تولید شده را جمع آوری٬ و در نهایت فرآورده های مختلف شیر گاومیش را به فروش می رسانند که از جمله آنها می توان از شیرخام٬ شیرتازه پاستوریزه٬ شیر با طعم های مطبوع مختلف ٬ بستنی٬ پاستیل های شیر را نام برد.

 

منبع : وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9399
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.