کیفیت جوجه

پودر پر

پودر پر منبع خوبی از پروتئین غذایی است که می توان آن را در غذای دام و طیور و ماهی بکاربرد.پودر پر خام دارای مواد غیر قابل هضم می باشد ولی چنانچه با حرارت و رطوبت هیدرولیز شود،بطور رضایت بخش قابل هضم می شود،از این رو به مدت ۱۸ ساعت در حرارت ۱۲۱ درجه قرار می گیرد.در نتیجه پودر هیدرولیز شده و قابلیت هضم آن به میزان قابل توجهی بالا می رود.در دستگاه های جدید،هیدرولیز پر در اتوکلاو مخصوص در حرارت ۱۴۰ درجه و به مدت ۳۰ دقیقه انجام می گیرد.پودر پر هیدرولیز شده دارای مقدار قابل توجهی (۸۰-۸۵ درصد)و مقداری اسید آمینه ضروری است.

پودر پر از نظر اسید آمینه نوع لیزین ،ضعیف است و از نظر تریپتوفان و هیستیدین نیز دچار کمبود می باشد.مواد معدنی پودر پر در حدود ۴ درصد و میزان فسفر آن سه برابر کلسیم است.پودر پر حاوی ۳-۲ درصد چربی بوده و ویتامین های موجود در آن به خصوص ویتامین های دسته B  در حدود دانه غلات می باشد.

در جیره های حاوی سویا و ذرت می توان تا حدود  ۵درصد پودر پر هیدرولیز شده بدون اشکال مورد استفاده قرار داد.ولی در عمل اغلب حداکثر مقدار قابل استفاده در حدود ۳-۲ درصد جیره غذایی می باشد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3909
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.