پودر گوشت و خون

پودر گوشت و خون

پودر گوشت و خون یکی از مواد اولیه جهت تأمین پروتئین در جیره غذایی طیور می تواند باشد.پودر گوشت و خون از مازاد کشتارگاه های دامی و کنسروسازی ،لاشه حیواناتی که در کشتارگاه به علل مختلفی برای انسان غیر قابل مصرف تشخیص داده می شوند،تشکیل می شود.همچنین ضمائم قرمز لاشه(کبد،قلب،قلوه،سر)،ضمائم سفید لاشه(مجاری معده و روده ،شش ها ،دست ها و پاها) و سایر پس مانده کشتارگاه ها(خون،استخون،اندام تناسلی و گاهی حتی شاخ و سم)در تهیه پودر گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو بسته به اینکه مواد اولیه بیشتر شامل چه قسمت هایی باشد پودر گوشت موجود در بازار به سه دسته تقسیم می کنند:

-آرد گوشت پر استخوان(حاوی ۴۵ درصد پروتئین خام)

-آرد گوشت کم استخوان(حاوی ۵۰ درصد پروتئین خام)

-آرد گوشت بی استخوان(حاوی ۵۳-۵۵ درصد پروتئین خام)

پودر گوشت دارای مقدار قابل توجهی گلیسین،پرولین و مخصوصا لیزین است.ولی اسید آمینه های نوع متیونین ،تریپتوفان ،تره اونین و پرولین آن نسبت به پودر ماهی کمتر است.مقدار چربی در آرد گوشت بین ۱۴-۷ درصد است.پودر گوشت بسته به نوع تهیه دارای مقدار فراوان کلسیم و فسفر می باشد،به علاوه حاوی مقدار قابل توجهی از عناصر کم یاب (مس،منگنز،آهن)است،از این رو معمولا در تغذیه طیور پودر گوشت را هیچگاه به عنوان تنها منبع پروتئینی در جیره انتخاب نمی کنند بلکه به علت بعضی کمبود ها و محدودیت هایی که در آن وجود دارد،به عنوان مکمل غذا همراه با پودر ماهی به کار می برند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3727
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.