شترمرغ

چربی شترمرغ

در سالهای اخیر کاربرد چربی حاصل از ذبح نژاد سینه پهنان به سرعت افزایش پیدا کرده و در جهت مورد استفاده عموم قرار گرفتن پیش می رود. بهترین و با ارزشترین چربی حاصل از این نژاد مربوط به ایموپ گونه ای از نژاد سینه پهنان- است که بیشتر در استرالیا پرورش داده می شود. این چربی از صد در صد تری گلیسیرید تشکیل شده و توانایی اختلاط با مواد دیگر را نیز داراست. مقدار اسیدهای چرب غیراشباع چربی سینه پهنان که حداکثر دارای ۱۸-۱۶ اتم کربن می باشند، تقریبا دو برابر مقدار اسیدهای چرب اشباع است.

به دلیل نداشتن فسفو لیپید، چربی شترمرغ از توانایی قابل توجهی جهت نفوذ یه داخل پوست انسان برخوردار است. روغن بدست آمده از چربی های شترمرغ و یا ایمیو،کشنده باکتری و ضدتورم بوده و هیچگونه آلرژی هم ایجاد نمی کنند. صدها سال پیش مردمان بومی استرالیا از روغن ایمیو برای درمان دردهای ماهیچه ای، رماتیسم، تورم، ارتروز، التهاب مفاصل ، جراحات و زخمها استفاده کرده اند. امروزه نیز پمادهایی از چربی سینه پهنان تهیه شده که در درمان موارد فوق مورد استفاده قرار می گیرند.

اخیرا در کشورهای امریکا، کانادا و اروپا، روغن شترمرغ و ایمیو در تهیه مواد آرایشی کاربردهای قابل توجهی پیدا کرده است. به دلیل قابلیت نفوذ این روغن ها در پوست بدن انسان، تولید کنندگان صابونها و بالزامها نیز به استفاده از آنها روی آورده اند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4574
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.