پرورش گاو

کیفیت لاشه و گوشت در روش پرورش گاو در مرتع

الف) کیفیت مرغوب:
لاشه گاوهای گوشتی ۳ تا ۴ ساله ای که در مرتع پرورش می یابند و غذای اصلی آنان را علف تشکیل می دهد به شرح زیر طبقه بندی می شوند:
– لاشه مرغوب لاشه ای است که بهترین بازده گوشت را (۴۰۰ تا ۴۵۰ کیلوگرم) از وزن زنده (۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم) داشته باشد.
– لاشه مرغوب لاشه ای است که بهترین شکل بدن را از نظر خواص گوشتی داشته باشد و همچنین دارای کمترین میزان استخوان باشد.
– لاشه مرغوب لاشه ای است که چربی بین الیاف عضلانی و بافت های آن به طور متناسب و موزون پخش شده باشد.
– لاشه مرغوب لاشه ای است که گوشت آن پررنگ، رسیده، نرم و آبدار باشد و بعد از پختن نیز بسیار لذیذ باشد.
ب) کیفیت نامرغوب:
کیفیت نامرغوب برای قصاب عبارت است از وزن زیاد قسمت های دنده و چربی های مربوط به آن و تردی کمتر گوشت گاو در مقابل گوشت گوساله.
کیفیت نامرغوب برای پرورش دهنده دام عبارت است از طولانی بودن دوره پرورش همراه با گردش کند سرمایه ای که به کار گرفته شده است. برعکس مخارج علوفه و غذا کمتر است و از نظر جا و مکان نیز به سرمایه گذاری و سیعی احتیاج نیست زیرا دام ها یا در مرتع نگهداری می شوند یا در طویله های باز.
آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=8381
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.