شتر

گوشت شتر

از دیرباز مردم شهر نشین گوشت شتر را کنار گذاشته اند زیرا که به اشتباه بر این باور بودند که گوشت شتر سفت و دیرپز بوده و ارزش غذایی چندانی ندارد.برخی از خانم های خانه دار بر این باور بودند که خوردن گوشت شتر موجب افزایش زمان بارداری در زنان باردار می گردد.برخی دیگر می گویند که گوشت شتر بوی ناخوشایندی می دهد اما در حقیقت باید گفت که گوشت شتر در همسنجی با گوشت گاو از میزان پروتئین کمتری برخوردار بوده و از دیدگاه شکل ظاهری همانند گوشت گوسفند است.گوشت شتر در همسنجی با گوشت گاو و گوسفند از دیدگاه PH بسیار گوناگون بوده و در نتیجه برای فراوری بسیار مناسب است.گوشت شتر دارای پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و شماری از ویتامین های مورد نیاز بدن مانند ویتامین  ب-کمپلکس و برخی از عناصر معدنی مهم مانند اهن و فسفر و کلسیم است.همچنین گوشت شتر دارای توان ویژه ای در نگهداری هرچه بیشتر آب است که این ویژگی اهمیت بالایی در تعیین برخی از ویژگی های طبیعی گوشت دارد.گوشت شتر در همسنجی با گوشت گاو میزان کمتری چربی ،پروتئین و خاکستر دارد.

پروتئین های گوشت شتر آمینواسیدهای ضروری مانند تریپتوفان،والین،لوسین،ایزولوسین،و همچنین آمینواسیدهای نیمه ضروری هیستیدین را ندارد.گوشت شتر همچنین در همسنجی با گوشت سایر دام های اهلی دارای سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری است که این پدیده با متابولیزم آب در بدن دام ارتباط تنگاتنگی دارد.باید افزود که نسبت کلسیم تنها در ماهیچه های ران شتر بالا می باشد،اما نسبت آهن و روی در گوشت شتر کمتر از میزان آن در گوشت دام های اهلی دیگر است.گوشت شترهای جوان که سن ان ها میان یک تا سه سال است ،نرم تر و خوشمزه تر از گوشت شترهای بزرگسال است که گوشتی سفت و دیر هضم دارند.هرچه سن حیوان بیشتر باشد،از میزان نرمی گوشت کاسته می شود،از این روست که پیشنهاد می شود شترهای یک ساله را برای استفاده گوشت کشتار نمود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=2864
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.