گوشت گوسفند از نظر طب سنتی

گوشت گوسفند از نظر طب سنتی

برای مزاج انسان بهترین نوع گوشت، گوشت گوسفند است. گوشت بره‌ای که کمتر از ۶ ماه داشته باشد، از گوشت گوسفند هم مرغوب‌تر است. در هر صورت برای مصرف گوشت قسمت راسته یا سردست یا دست و سینه گوسفند از ناحیه ران بهتر است.

  • گوشت گوسفند نسبت به انواع دیگر گوشت‌، سریع‌الهضم است، یعنی به‌راحتی هضم می‌شود و به اصطلاح دستگاه گوارش را اذیت نمی‌کند.

  • داخل گوشت گوسفند نرم‌تر است و تری بیشتری هم دارد.

  • از نظر غلظت، خونی که گوشت گوسفند تولید می‌کند خون بهتری است.

  • مصرف گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است.

  • باعث افزایش قدرت جنسی زن و مرد می‌شود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=5937
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.