کنجاله کلزا

کنجاله کلزا

کلزا یکی از دانه های روغنی است که متعلق به خانواده چلیپائیان و جنس کلم ها است. کنجاله حاصل از عملیات روغن کشی دانه کلزا بسته به نوع واریته٬ فراوری و اقلیم ٬ حاوی ۳۴- ۴۲ درصد پروتئین می باشد که در میزان وسیعی می تواند به عنوان مکمل پروتئینی ارزان قیمت نسبت به سایر منابع پروتئین گیاهی و حیوانی در تغذیه دام٬ طیور و آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.

کشت دانه روغنی کلزا به دلایل زیر نسبت به سایر دانه های روغنی رو به توسعه می باشد:
۱-دوفصلی بودن
۲-سازگاری با آب و هوای ایران
۳- مقاومت به بیماری های قارچی٬ باکتریایی و آفات
۴-نیاز آبی کمتر
۵- درصد روغن بیشتر در ماده خشک
۶- مقاومت به شوری
۷- وجود انواع بذور و ارقام اصلاح شده کلزا در کشور
۸- تفاوت در زمان کشت کلزا با سایر دانه های روغنی
۹-در فصلی که گل نمی روید گیاه کلزا برای تولید عسل مناسب می باشد.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9846
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.